Copy task freezing...

Post comments and suggestions for RoboTask here

Copy task freezing...

Postby Rukbunker » Tue Dec 20, 2016 11:49 am

[Sorry, I posted this in "suggestions". You can move it ofcourse to General Discussion.]


Hello Oleg,

I have a simple task which copies all files from a webserver to the local drive of Robotask. However, the copy job only copies 1 folder with no content. And there are files in there. The task keeps running till eternity.
When I do the same copy job by hand in Windows (same account, same PC), the copy is finished errorless within seconds.

Here you can see the content. Left the target folder, right the source. As you can see: a lot of folders and files. The only folder which is copied by Robotask is "App_data" with no files.

Image

The task itself:

Image

Final result:

Image

Even deleting the job, and create a brand new one doesn't help. Also you can see I avoided the usage of variables to rule out that cause. And even that....doesn't help.

What can it be?
Using version 6.8.0.919
Rukbunker
 
Posts: 46
Joined: Mon Feb 22, 2016 4:06 pm

Re: Copy task freezing...

Postby Oleg » Tue Dec 20, 2016 3:35 pm

Maybe this is some problems in files of server. Maybe files opened in another process.
Try to copy files (or folders) manually in Windows Explorer.
What do you see?

Copy/move action uses the system routine, so i think you will get the same result.
Oleg Yershov
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2114
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am

Re: Copy task freezing...

Postby Rukbunker » Tue Dec 20, 2016 9:53 pm

As said, I've tried it as well in Windows Explorer, and I had no problems.

The funny thing is, during the "live" tasks of Robotask tonight (runs about 90 tasks in sequence at 6 PM every evening) which contains 2 copy jobs went wrong as well this evening. The runned perfectly for alsmost a year now. Until today....

To be continued....
Using version 6.8.0.919
Rukbunker
 
Posts: 46
Joined: Mon Feb 22, 2016 4:06 pm

Re: Copy task freezing...

Postby Rukbunker » Tue Dec 20, 2016 10:03 pm

Rebooted the machine, works again....still strange. Only the copy jobs went wrong. Well....lessons learned!
Using version 6.8.0.919
Rukbunker
 
Posts: 46
Joined: Mon Feb 22, 2016 4:06 pm


Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests