Protected variable

Discuss RoboTask here

Protected variable

Postby bgregory » Wed Apr 28, 2021 11:35 pm

I want to create a variable with "protected" text (like in a password where it doesn't show) which will be used by various steps in the task.
Is this possible?

Bob Gregory
bgregory
 
Posts: 14
Joined: Mon May 22, 2017 4:28 pm

Re: Protected variable

Postby Oleg » Thu Apr 29, 2021 8:01 am

There are no protected variables. If you assign some value to variable it is available in other steps without problem.
Oleg Yershov
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2668
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am

Re: Protected variable

Postby bgregory » Thu Apr 29, 2021 12:24 pm

Oleg,
I think you misunderstood my question. I want to create a variable with "disguised" content.
Ex: The variable is called {PSWD} and it contains a password that I do NOT want to show. When viewed
in the GUI it would look the same as that used in the Internet>Check for Email function (it would display dots).
bgregory
 
Posts: 14
Joined: Mon May 22, 2017 4:28 pm

Re: Protected variable

Postby Oleg » Fri Apr 30, 2021 6:04 am

You can use variables in any expressions. Otherwise the variable have no sense...
You can encrypt the value, but when you want to use it you have to decrypt it ...
Oleg Yershov
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2668
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron