Robotask Backup

Discuss RoboTask here

Robotask Backup

Postby zherman » Wed Jan 16, 2013 8:23 am

Dear Support,

   How do I backup of all my tasks in one go? instead of backing up the
task one by one?

thanks.
zherman
 
Posts: 8
Joined: Mon Jun 18, 2012 2:50 am
Location: Indonesia

Robotask Backup

Postby Oleg » Wed Jan 16, 2013 9:24 am

You can backup all files in tasks folder: tasks and task tree

How to find tasks folder see on screenshots below

For Application mode:


For System service mode:
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2352
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am

Robotask Backup

Postby simona70 » Sun Feb 03, 2013 8:08 am

But passing script from standalone to service there is come problem?
simona70
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 03, 2013 5:01 am

Robotask Backup

Postby simona70 » Sun Feb 03, 2013 7:22 pm

Startup becomes very slow...
simona70
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 03, 2013 5:01 am

Re: Robotask Backup

Postby theimer » Thu Oct 04, 2018 2:21 pm

It is also necessary transfer global variables - export from old computer and import on new computer. Just for info :o)
theimer
 
Posts: 16
Joined: Wed Aug 22, 2018 10:35 pm

Re: Robotask Backup

Postby Okeleso » Tue Nov 27, 2018 2:05 pm

Oleg wrote:You can backup all files in tasks folder: tasks and task tree

How to find tasks folder see on screenshots below

For Application mode:


For System service mode:


Thanks for tutorial!
Okeleso
 
Posts: 1
Joined: Mon Nov 26, 2018 3:12 pm
Location: Toronto


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests

cron